tisdag

hejsan bloggen & alla läsare!

Just nu sitter jag här och väntar på att linda ska komma! Har tråkat hela dagen lång. Så nu vill jag verkligen att hon ska komma. Ikväll ska vi tälta. :))

                                                                                                     kisses <3 //A

...

HEJ! sitter just nu här och har tråktråktråk! Så om nån vill vara social med mej, ring sms! Men imorn ska ju linda komma hit och då ska vi tälta, det blir invigning för vårat nya tält då, hehe ;) Men nu ska jag ta en lång härlig dusch, sen ska jag nog måla om mina naglar. lots of love! //A

måndag

hejsan sötnowsar! Har inte kunnat skriva förens nu för datorn har laggat!

igår: Hade vi match mot, gammelstad. Dom vann med 1-0 :( Men vi hade bara tre avbytare första halvlek och två andra! Och dom hade nästan tre laguppstälningar! Iaf så i slutet av första halvlek så var det en tjej som sköt en stenhård boll rakt i min käke, gjorde skitont kan jag säga! Så av den matchen han jag bara spela ca. 10 min. Mamma ville att vi skulle fara och kolla upp det men det ville inte jag så vi for hem ist. Kunde knappt tugga då. Kring sex ungefär så skulle vi äta, kunde tugga lite grann då, men det tog sin tid. Efter middagen kom gustav förbi. När vi hade varit hos mej ett tag så for vi och badade, var hela 23 grader varmt i vattnet! Sen när vi for hem så var han tvungen att fara hem till sej, klockan var väl kring halv tio då. Jag själv gick in och satte på tv:en hälde upp ett glas cola och myste :)

idag: vaknade jag kring elva tror jag. Sen gick jag ner och åt frukost. Har även försökt få tag i folk! Men det är ju ingen som svarar, så linda om du läser det här! har du lust att tälta med mej ikv? :))

Men nu har inte jag tid att sitta här nåmer, pussar&kramar! //A

disco!

Hejsan! nu är jag hemma från PSG discot, hade en riktig rolig kväll där tsm med stina, ida, emma, ebba, erika o lina :)) tyvär kunde vi bara stanna till tio, har match imorn rätt tidigt.

Det började med att jag for hem till stina där hon jag o ida fixade oss, sen skjutsade idas mamma oss till nolia. Där träffade vi emma, ebba, erika, lina och linas syrra. Så Då var vi med dom. Vi sprang lite fram och tillbaka. Lite senare så gick vi in på discot där det var rätt trångt! MAn sprang ju typ in i massa hela tiden, hehe =p
Och sen framot tio kom idas mamma och hämtade oss igen. Och nu sitter man här. Men ska nog gå och lägga mej snart, så det här blir sista inlägget för ikväll. sovsött <3 //////A

PSG!

Vi spelade match mot GUIF kl.10.15, det vart lika. Men eftersom dom hade ett mer päng än oss så gick dom vidare..
jaja, ska iaf spela en match imorn mot gammelstad.

Ikväll blir det kanske disco (y) ;)) Men nu har jag inte tid att sitta här nå mer. pusshejs // A


...

Har precis duschat och ska nog gå och lägga mej snart, har match kl.10.15 imorn och då gäller det att var laddad till tårna! Gimonäs spelade lika mot brommapojkarna! Så det är nu det gäller! har jag berättat om vi vinner hela summergames ska en av våra sponsorer, sponsera en helg ner till stockholm! Och det betyder ju att vi måste vinna! Även med bara 3 avbytare. ¨Ha en bra kväll, allesammans. tjing! //A

PSG!

hej! Har lyckats släpa mej till datan nu :) Idag ha r det ju varit PSG hela långa dagen! MEn som tur är har vi aaltiid tur med vädret.. Man önskar t.o.m att det ska börja regna! Det har varit stekhett idag och vi har bara tre st avbytare! Har varit lite tufft. Först a matchen spelade vi mot brommapojkarna, dom vann med 1-0. Dom var faktiskt inte så bra som förväntat. Andra matchen spelade vi mot BAIK, där gjorde jag ett mål i första halvlek och det var det enda :) Så vi vann med 1-0. Imorn ska vi spela mot gimonäs, lite roligt namna tkr jag, heh. Och sen får vi se hur det blir. Klockan tolv ska jag ta mej till LF och se gustav spela :) vi får se om jag får linda med mej. puss&kram! //A


godnatt

hejhej igen bloggen. klockan är snart elva och ska nog gå och lägga mej snart, måste upp klockan åtta imorn. Men nu ska jag gå till sängen och ladda inför PSG! :)) goodnight <3 //A

torsdag

hejsan! Har tyvär inte orkat med att blogga idag. Imorse då jag vakna så var det redan 24 grader i skuggan, så gick ut och solade ett tag. Men sen vart det föör varmt å då gav jag upp. Var hela 40 grader i solen idag! Kring två tiden kom stina, och då kom även storsyrran :)) Så då for vi och badade. Var faktiskt rätt varmt. När vi for hem så var stina tvungen att cykla hem :( Efter middagen gick jag ut och la mej och läste, mamma ropade på mej ca kvart i sex att träningen började sex! Trode att den började sju jag. Han iaf.
På träningen spelade vi match, 97:orna mot 96:orna. Det var riktigt bra passnings spel idag! Så då får vi hålla i det tills imorn för imorn är det PSG! kulkulkulkulkul! :)))

Hade tänkt att fara och fiska med syskonen snart kanske.
Så uppdaterar mer ikväll. kisses! //A

brist på fantasi!

hej alla söta! haft en bra kväll hitills?
Det har då jag (: För ett tag sen så hoppade jag i duschen, kände mej lite smutsig. haha, vet ni vad älgarna gör före älgjakten? jo, dom tvättar sej så dom blir ren! hahah! Ja jag vet, har världens sämsta humor. Men det beror just nu på att jag vill träffa folk, har ju suttit hela dan hemma och ugglat. Stina kom ju hit ett tag. Men det var ju bara två timmar. Så om nån som vill va social? smsa- 0767998224 :) loveee <3 //A


...

Jag och stina kom hem för ett tag sen. Vi har varit i viken och badat. Det var hela 19 grader! Men snart ska hon cykla hem, vilket som är tråkigt :(( Men linda skulle kanske komma till stugan idag.
Så man får hoppas på att hon gör det =)  tack&hej! //A
                               


statestik!

hej igen! måste bar säga att statestiken går uppåt! Så fortsätt läääs! :)))))


onsdag!

hejsan bloggen! Sry för min usla uppdatering, men har spenderat den mesta tiden ute idag. Har t.o.m tagit ett dopp, i havet! Var svinkallt kan jag bara säga, ändå var det ca.18 grader i vattnet. Jag hade hoppats på att få sova idag, men nädå! Igår så bad jag pappa att inte väcka mej så tidigt men då ringde johan, 98:ornas tränare och frågade om jag ville spela med dom på summergames, men et hade jag inte lust med. Så han fick fråga någon annan. Ja iaf. Han rinde kring halvelva! Och sen kunde jag ju inte somna om så då gick jag ut och solade ist. Har faktiskt fått en hel del färg. Men brände mej lite på köpet..

Stina smsade mej för ett tag sen och hörde om jag ville va med hon :)) självklart ville jag det! Har varit utan sälskap nästan hela veckan! Men nu har jag inte tid att sitta här nå mer. uppdaterar mer ikväll.
                                                   pusselipuss <3 //// A

kväller

Nu sitter jag här och vill va social med nån. Det är typ ingen inne på msn, så har ingen att snacka med :(( Snart ska jag nog gå ner och göra lite cola och sen lägga mej i sängen och slappa och se tv.
Ska försöka bli bättre på att lägga in nå bilder. Blir nog roligare att läsa då =) Men det är bar adet att jag inte har orken riktigt.

Måste nog köpa hårinpackning, känner att  håret bärjar bli lite torrt igen. Ska även köpa ny tonig, håret har blivit så ljust nu då solen skiner. Haha, ni ska se negerbarnet just nu, han är sååå sööt! hihi.
Sista inlägget för ikväll dåe. nattinatti <3 //// A


f-träning

hejsan bloggen! Träningen var rolig. Vi fick skjuta lite straffar och sånt. I slutet så tävlade vi om glassar, hehe. Vann tyvär ingen :( Vi skulle skjuta på rullande boll så dom for lite hur som helst. Har inte fått tag i lindisch än. Måste ju höra om hon är på stugan elr inte.

Första matchen på pite summer games ska vi spela mot "brommapojkarna" Efter att vi har hört är dom tydligen bra. Så om nån har mött dom förut får ni gjärna informera mej :)
                                                                 pussss! //A

tisdag 23/6

HEJ! sry för att jag inte har uppdaterat nått idag. Min data lagga ihop sej, varken internet elr msn funka!

Har träning kl.19.00 på norrvallen. Och efter det blir det nog att vara med linda :)) Vi ska kanske grilla i hamnen, annars vet jag inte riktigt, men uppdaterar mer efter träningen. Kommer mest bli korta  inlägg nu då det är sommar.
                                                       ttjingeling! // A

godnatt

klockan är lite över tolv. Sitter och ser tv, ska nog gö det det tag till. MEn det här blir sista inlägget för kvällen.
                                                        godnattpussN <3 //// A

match!

HEJ! Matchen gick ganska bra, alla var lite lojja. Men som tur var, var pite laget det också. Vi fick in ett mål i slutet av första halvlek tror jag. Men när det bara vara några sekunder kvar av sista halvleken så fick dom in ett mål. Just när vi skulle ha avspark så blåste dommarn. Men vi får 1p iaf till serien. Nu har vi bara summergames framför oss och efter det fyra veckors vila, så vi satsar järnet till helgen! :)  love //A


:)

har kommit in efter ytterligare lite stekning, hehe. Nu syns det lite mer att man har blivit brun :) Mén ska nog inte sola nå mer idag, för vill ite bränna mej. Är verkligen ladda för matchen och ännu mer laddad för PSG! Det börjar ju till helgen (y) Men efter det är det uppehåll i 4 veckor (n) :(( Det kommer bli trist med ingen fotboll.
Ikväll ska jag nog höra om linda har lust att vara nå social. Dom kommer till stugan ikväll :)

Men nu ska jag gå ner och äta lite middag innan matchen. puss&kram <3 //// A


måndag

hejsan. har nyss legat och solat ute. Tror faktiskt man blev lite brun :) Ikväll har vi match igen, mot pite. Man får väl hoppas att vi vinner den med. Men våran braiga målis hägge kommer inte att komma så ebba ska stå ist :) Men nu orkar jag inte sitta här nå mer. pusstjing //A                                                 


match mot infjärden/böle

Vi vann matchen! :)) vi vann med 4-2. Så det betyder tat vi ligger 1:a i serien hitils. Men vi har match imorn också. Så då får vi se till att vinna den.

Ikväll blir det nog att se på tv och ta det lugnt. Så ska börja med det nu. tjingeling! // A


helgen

hejsan bloggen! sry för min dåliga uppdatering, har spenderat nästan hela helgen med linda på hennes stuga! :)

fredag: i fredags var det som sagt midsommar, åt middag hemma och sedan cyklade jag ner till linda. Lite senare så gick vi ner till hamnen och grillade med gustav. Sen gick vi hem till linda och satt och snackade där. Inte hela historien men orkar inte rabbla upp hela, hehe. Sen kring tolvtiden for han hem så då gick vi och la oss.
lördag: vi vaknade kring halv ett, sen gick vi in och åt frukost. Efter det så tränade vi leo lite (lindas hund) Han skulle gå igenom en blå tunnel, men han hade inte så mkt lust till det, men sen lite senare så sprang han rakt igenom den ;) Vi gick och la oss kring ett ungefär.
söndag: vi vaknade kring elva, sen gick vi ut och stekte lite. Efter det så gick vi in och åt frukost. Kring ett tiden var jag tvungen att fara hem :( men dom kommer ju tillbaka imorn :))
Ikväll har vi match mot infjärden klockan 17.45, så ska ta och äta någonting nu. Uppdaterar efter matchen.
                                           kisses from me <3 //// A

den 19 juni 2009

nu sitter jag här och väntar på att matenb ska bli klar. Det lär nog dröjja ett tag till. Linda har inte kommit till stugan än ;( Men ikväll ska vi ju grilla och det kommer bli kul =D uppdaterar efter middagen. glad midsommar :) //A

midsommar!

hejsan bloggen och alla bloggläsare!
Glad midsommar!


håller just nu på att måla naglarna och kan säga att dom vart riktigt cola den här gången. Idag är det fredag och det betyder veckans ffråga ;) Fast jag tror jag har missat några fredagar. VF kommer nog inte vara så regelbundet nu under
sommaren.
Idag var den mkt dåligare väder än igår, vilket som är tråkigt då vi ska grilla ikväll. Man får väl hoppas att det är någorlunda varmt iaf :)
tjingeling! // A


en sommarkväll i juni

är på mindre tråk humör nu! för imorn ska jag och linda sova i friggan på hennes stuga, och på kvällen blir det kanske att träffa gurra :) och jag kan t.o.m erkänna att jag saknar kevin lite. och det är fan hemskt! haha, undrar hur man kan länkta så mkt efter en sommar, men vi gjorde ju inte ens nå specielt förra sommarn, och ändå... jaja, ska bli kul att träffa gustav imorn iaf. Om nu han har lust ;)

Det här blir sista inlägget för ikväll. sovsött! /////////////////////////////////////////////////// A


hur mkt skulle du kosta om du var till salu?

ja, jag vet vad ni tänker just nu. Är det här ens nödvändigt, jo, om man har tråååååk som jag!

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?


NATURLIG HÅRFÄRG ?

[ ] Rödhårig - 700 kr

[] Brunhårig - 400 kr

[x] brun blond- 450kr

[ ] Blond - 500 kr

[ ] Svart - 100 kr

[ ] Flintskallig - 50 kr

[ ] Annan - 700 kr


ÖGONFÄRG ?

[x] Blå - 1000 kr

[] Grön - 700 kr

[ ] Grå - 500 kr

[] Brun - 300 kr

[ ] Annan - 100 kr


LÄNGD ?

[ ] Över 2 meter - 2000 kr

[ ] 200-160 cm - 1700 kr

[x] 160-140 cm - 1500 kr

[ ] 140-120 cm - 700 kr

[ ] 120-100 cm - 400 kr

[ ] Under 1 meter - 200 kr


ÅLDER ?

[ ] 41-60 - 1200 kr

[ ] 31-40 - 1000 kr

[ ] 26-30 - 700 kr

[ ] 21-25 - 500 kr

[ ] 18-20 - 200 kr

[x] 0-17 - 100 kr


ÄR DU ?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr

[] Förstfödd - 3000 kr

[ ] Enda barnet - 2000 kr

[ ] Mellanbarn - 1000 kr

[ ] Tredje barnet - 1000 kr

[x] Andra eller sista barnet - 0 kr


DRICKER DU ALKOHOL ?

[x] Nej - 4000 kr

[ ] Sällan - 3000 kr

[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr

[ ] Ibland - 2000 kr

[ ] Bara på helger - 3000 kr

[ ] Alla andra dagar - 500 kr

[ ] En gång om dagen - 100 kr

[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr


HUR BRA SYN HAR DU ?

[ ] Har glasögon men använder dem inte - 1000 kr

[x] Inga synfel - 2000 kr

[ ] Glasögon - 500 kr

[ ] Kontaktlinser - 200 kr

[ ] Opererat - 100 kr

[ ] Går inte att fixa - 50 kr


FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL elr SYSKONENS]

[ ] Rosa - 20,000 kr

[ ] Mörkbrun - 8000 kr

[ ] Guld - 7000 kr

[ ] Grå - 6000 kr

[x] Blå - 5000 kr

[] Vit - 4500 kr

[ ] Svart - 4500 kr

[ ] Röd - 4000 kr

[ ] Grön - 3500 kr

[ ] Silver - 3000 kr

[] Lila - 2500 kr

[ ] Gul - 1000 kr

[ ] Orange - 1000 kr

[ ] Rostig - 150 kr

[ ] Ingen bil - 0 kr


SKOSTORLEK ?

[ ] 45+ - 3000 kr

[ ] 43-45 - 2500 kr

[ ] 41-43 - 2000 kr

[ ] 38-41 - 1000 kr

[x] 38-36 - 500 kr


FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[ ] Röd - 6000 kr

[x] Svart - 1000 kr

[ ] Blå - 450 kr

[ ] Brun - 500 kr

[ ] Lila - 2000 kr

[] Vit - 4000 kr

[ x] Grön - 3500 kr

[ ] Orange - 3000 kr

[x ] Gul - 3000 kr

[x] Rosa - 1000 kr

[] Annan - 500 kr


ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?

[ ] Ja - 9000 kr

[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr

[x] Penna och papper - 20.000 kr

[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

OM JAG VORE TILL SALU SÅ SKULLE JAG KOSTA 43050 KR

hemma

nu är jag hemma från stan :) det vart att fara dit idag med mammma och millan. Köpte gummisnoddar, och en fotboll där, elr mamma betala. har inte så mkt mer att skriva, uppdaterar senare ikväll. pusstjing //A

torsdag!

hej. Har legat och solat hela förmiddagen så har inte haft tid att skriva :) undrar om man blev nån nyans brunare?
ska nog hoppa i duschen lite senare. Kortis inlägg just nu, men måste bara säga grattis till linda för hon fyller år idag!
                                                 hadebäst <3 ////////// A


kväll

Idag har jag inte gjort ett piss sen jag blogga sist, som jag skrev i förra inlägget har jag haft, tråktråktråk!
Har just gjort cola, om det nu är nått att trösta sej med. Ja, och snart ska jag nog lägga mej i sängen och se lite tv.
imorn ska jag försöka få tag i nån som vill hitta på nå med mej! annars blir det till johanna med stina eller till stan med syrran :) Men det här blir sista inlägget för ikväll. sovgott // A


onsdag!

hej. sry för min dåliga uppdatering. Har helt enkelt inte haft lust att skriva idag. Linda for hem kring 12 nån gång och har haft tråktråktråk sen dess! Så om nån vill hitta på nå? och även om nån vill hitta på något imorn, ring eller messa! 

På fredag blir det nog att vara med linda ;) Vi ska kanske tälta i hamnen men vet inte om det blir nå med det, för vi har inget tält!

Vill verkligen ha lite sool nu! Det har ju varit dåligt väder sen vi tog examen! Lyllo sanna, just nu sitter hon väl på stranden och solar, ellr så sitter hon inne på hotelrummet och har tråkigt, dit hon skulle var det nämligen regnperiod nu ;) Men vi får väl hoppas att hon har det bra :))

syster fyller ju år på lördag! hela 20 år! grattis syrran. Så måste hinna gö ett kort till hon också :) och när jag menar ocjkså så måste jag göra att kort till linda, för hon fyller år imorn!
                                     pusses! <3 /////// A

träning

HEJ! är hemma från träningen nu :) Eller ja, matchen. För killarna skulle egentligen spela match mot SAIK, men dom kom aldrig. Så det blev träningsmatch mot oss istället. Vi ledde med 1-0 i början, men dom vann med typ 5-3. Nu har vi just poppat popcorn och gjort dricka.

Men nu ska jag va lite social med lilllindisen ;) kisses //// A

16 juni 2009

hejj! Är med linda just nu :) Hon ska sova här ikväll så det betyder att hon ska titta på min träning.

Hittills har vi inte gjort så mkt, vi var nere på lindas stuga och kände på vattnet. Inte så kallt som man väntade sej. Skulle nästan kunna bada ;)
Men nu ska jag hitta på något. pusstjing! // A

tisdag morgon

godmorgon. klockan är snart tolv och jag vakna nyss. Finns inte så mkt att säga om igårkväll, satt mest och såg på tv.
men ska äta lite frukost nu. kram :) // A

godmorgen

go'morron, sovit gott? Jag har då det, är riktigt utvilad nu ;) Igår somna m,an väl kring halv ett, ett. Och man vakna väl kring kvart över elva av pappa som väkte mej.

Ska berätta lite mer om matchen igår:
Vi ledde med 2-0 i första halvlek. Vi hade rätt bra spel då. Sen i andra halv lek lyckades jag få in ett mål. Men sen när det var 10-15 minuter kvar började vi bli trötta så då släppte vi in ett mål. Det vart tyvär inga mer mål för oss den matchen så det slutade ju 3-1 som sagt ;)

Men nu ska jag gå ner och äta lite frukost¨:) kisses <3 ///// A

match i öjebyn!

Nu är jag hemma från en väldigt blöt men bra match! Vi vann med 3-1! Men nästa söndag är det bara att ta nya tag för då möter vi infjärden, hemmamatch ;) Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen. puss&kram ! // A

...

HEJ!

har just kommit hem från stina. Men är väldigt trött, vi var uppe till halvfyra igårkväll och sen på morgonen kom stinas pappa klockan tio och började banka på dörren. Som tur var hade vi låst. Så vi fortsatte att sova till tolv ungefär. Men är ändå trött, skulle nog behöva några timmars sömn till ;)

Igår kväll så kom johanna och jacquelina (vist stavade jag rätt den här gången jojjo?) kring fem sex tiden ungefär. Sen gick vi ut i husvagnen, där satt vi ocg flummade ett tag ;) Efter det så var johanna sååå sugen på monster, en dricka för dom som inte vet. Så då for vi till porsnäskiosken först, men dom hade stängt så då cyklade vi till statiol ist. Där köpte vi monster och en chipspåse :) Sen cyklade vi hem till stina igen där vi satte oss och myste framför tv:en.
Några timmar senare, kring halv fyra som sagt ;) så gick jag och la mej där bak. Så stina kom också och la sej med mej. Medans jojjo och J sov där fram. Me´n när jag hade sovit några timmar så hade stinas täcke farit ner på golvet så då hade hon tagit mitt ist! Sen när stinas pappa hade bankat på dörren lite så ringde dom ist på stinas mobbe. Så då var vi tvugna att stiga upp. Sen när vi hade ätit frukost så gick vi ut i husvagnen igen och slappade lite. Men jojjo och J skulle hem kring hyalvtvå och kring halv tre så ringde mamma och sa att jag skulle cykla hem. Så jag gjorde det.

Ikväll har vi match mot Öjebyn :) Hoppas vi vinner! och så som jag alltid brukar säga:
Håll Tummarna! :D
men nu har jag inte tid att sitta här nå mer, ska nog vila lite innan matchen. tjingeling ! <3 // A

lördag!

hejsan!

har inte orkat skriva nå förens nu. För ett tag sen så tog jag en dusch, kände mej lite slitten efter igår. Vart rätt sent man gick och la sej även om vi kom hem kring tolv. Idag hade jag och stina tänkt att vi skulle sova hos hon :) Vi ska även fråga johanna och jacquline om dom har lust ;) uppdaterar senare. tack&hej <3 //// A


examensfesten !

HEJ! nu är jag o stina hemma. Vi har tillbringat det mesta av kvällen på examensfesten :)
Vi var med, Jacquline <-- stavning?, jojjo, och stina också då ;) Orkar inte berätt för er om kvällen, kan bara säga tt den har varit bra! ^^,

Men nu ska vi lägga oss och snacka.. kanske sova lite, vem vet.. tjingeling, och sov gott <3 // A

sommarlov !

nu är det sommarlooov! :D fyfan vad skönt!

Efter vi hade suttit i kyrkan och hört på allt bablande om att vi hade varit *sååå* duktiga så for jag och mamma till "toppen" och åt. Där vart den pizza, smaskens ;) Och sen for vi hem.

Lite senare ska jag ta cykeln och trampa iväg till stina :) Väl där ska vi fixa oss lite, och sen gå ner till examensfesten !
                harebra! <33 // A

examen!

ja nu är den här, EXAMEN!
Gud vad man har länktat till denna dag :)) Nu är det slut med läxor, slut med prov! nu är det sommar helt enkelt!
Tyvär hade vi inte så tur med vädret :/ men man får väl hoppas att det inte börjar regna :(

Ikväll blir det att vara på examensfesten (y) ;) där kommer man nog vara ett tag, sen blir det nog att fara hem. Stina ska ju sova här hos mej. Så vi kan juj alltid hitta på någonting :)
haha, måste bara berätta första gången stina sov här... ja då vakna hon mitt i natten, väkte mej och frågade om vi skulle ha kuddkrig! asså, mitt i natten, vad tänkte du egentligen med gumman? ;))

Nä nu måste jag göra mej iordning :) uppdaterar då jag kommer hem, vet inte när det blir.
                               ha en bra dag, det ska jag iaf! <3 // A

goodnight !

Har sett lite på tv nyss och nu ska jag nnog gå ner och ta mej någonting att äta. Men säger godnatt ill alla nu.
                                                     godnatt <3 ////// A


lösnaglar

nu har jag just satt på alla lösnalar, väldigt svårt att skriva med dom kan jag säga. Ska bara måla dom svarta så är jag klar inför imorn :)) Ikväll ska jag se på tv och bara ta det lugnt.
Imorn är det ju examensfesten på kvällen och så ska stina sova hos mej ;) det blir nog kuligt (y)
puss! // A

torsdag eftermiddag

HEJ!

Har inte orkat blogga nå förens nu.
Idag har vi bara städat ut allt gammalt kraffs från bänkarna och bärt ut dom till barackerna. Dom var väldigt små och ser värkligen inte ut som ett klassrum! men det e ju faktiskt en barack, men särskilt mysig var den ju inte.

Det blir nog ingen träning för mej ikväll. Hade tänkt stanna hemma ochgör mej iordning för imorn ;)

Fyfan vad jag läänktar! två terminer har gått så jävla snabbt men ändå så himla söligt!
 Blev ett kort inlägg. ha en bra kväll allesammans! <3 ///// A

torsdag!

hejsan!
Imorrn är det examen! fattar ni inte hur fantasktiskt det är! sola bada hela sommaren lång ;)

Torsdag idag. På skolan ska vi bära ut alla våra bänkar till barackerna. Dom håller på att bygga om så det blir att vara där hela höstterminen nästa år. Men fattar inte hur vi ska rymma 24 bänkar + 24 barn + en vuxen där inne, hihi. Vi rymms nästan i vårat klassrum, okej vi rymms men det är lite trångt.. MEn ska gå nu, uppdaterar då jag kommer hem, för hem blir det idag :) tjingeling <3 /////// A

2 dagar kvar!

DEt här inlägget börjar med en väldigt pinsam berättelse!

Det var en gång en tjej som var på stan med hennes vänner. Dom skulle hem så dom satte sej att vänta vid busshållplatsen i väntan på att en av kompisarnas pappa skulle komma och plocka upp dem. Flickorna flummade, och flummade, och flummade lite till. Plötsligt när den ena av flickorna gjorde den roligaste av dom roligaste posen (stavning?)  Den andre flickan skulle härma den första flickan för hon tkt det såg så kul ut! Plötsligt utbrast den tredje flickan.
-Hållå, bussen står ju här!
Så då hade halva sverige sett vad just dom tre flickarna hade gjort vid just det tillfället. Men även konstigare blir det.
Dom gapskrattade förstås, och sen ett tag senare då dom hade samtalat om saken kom då på vrf folk glodde! en del trode kanske att dom var fulla? ;) eller inte..

Haha! inspererad av min historia gott folk. inte för att den var särskilt bra men ;) Jag kan säga att den verkliga historien var några gånger värre!

Idag var jag ju som sagt till stan, där inhandlade jag bland annat detta:
ett vitt linne från JC 65;-
Bikinieöverdel svart/guldig H&M 79.50;-
svart pärlhalspand Glitter 49.50 ;'
svarta pärlarmband, Ur & Pen, minns inte priset.

Måste bara slänga in en bild på min nya favvo dricka, ni måste testa den!



Men nu säger jag godnatt till er alla som ska sova nu. sovgott! <33 // A

onsdag !

HEJSAN!

Idag blir det ju troligtvis att jag ska till stan :) där ska jag blandannat köpa skor, det är rea så dom kostar bara 149:- Det är examensskor, men dom är ganska högaklackade så när ska jag använda dom annars tro? jaja, det fixar sej..
Ska även köpa lösnaglar, vita. Så jag kan måla dom i den färg jag vill :)

Idag på skolan blir det mkt, engelska och mkt matte ;( det är bara att stå ut, som sagt! nu är det bara 2 dagar kvar!
                                                                             pussar <3 // A

tisdag kväll

hej alla kära bloggläsare!

orkade helt enkelt inte uppdatera då jag kom hem. dagen var ok, haha men måste bara berätta en sak ;>

Jag stina o johanna hade "rast" då satt vi och flummade som vanligt, då kom det förbi några från högstadiet och en lärare som bar p+å ett skåp typ.Iaf så frågade läraren om vi kunde hjälpa till att bära. MEn vi var ju så upptagna av att flumma så det tog en till två minuter innan vi svarade, men självklart hjälpte vi till :) Sen när vi hade gått och satt oss igen och läraren och frågade om vi ville ha ett "tugg" (tugg=tuggummi) och det ville vi ju ;) haha, men sen sa hon typ såhär:
Ja om ni följer med här och hämtar tuggen, elr ska ni vänta så jag hämtar tuggen åt er, äh, följ med här. Ja, vänta här då så ska jag gå in och hämta tuggen.
Ja när vi väl stod därute så började vi asgarva så klart! hahah, den när vi gick så kom killen som också hade hjälpt till att bära skåpet då sa hon:
Vill du ha ett tugg? ja tjejerna fick.
Och då bröt vi ihop! hahah så vi kom asgarvande in i klassrummet efter det. Fråga inte vad som var så roligt... Det är nog bara vi som har lite dålig humor!

Sen kring sju hade vi träning :) Vi började att ha uppvärmning med killarna, sen tränade vi lite väggspel, vi hade delat upp oss så en halvan hade fys och andra teknik typ. Ja sen gick vi vidare till fysstationen. Dår vi vi jogga lite och göra lite ryck ett tag, sen därefter skulle vi *lära* oss att skjuta.. Men det går ju vääldigt bra med en stenhård boll, fick jävligt ont i foten av den. Och sen i slutet fick vi glass ;) heh, förra träningen skulle vi vinna lite glassar, 5 st stod i potten. Jag vann en av dom, haha, men alla fick ändå :)

Säger natti till bloggen nu. ´Ska nog till stan imorn, så blir nog ingen uppdatering efter skolan.
                                        tjingeling! ////// A

tisdag morgon

HEJ! Har just fixat meuj klart och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta.

Igårkväll såg jag som sagt klart lillajönssonligan och efter det så.. vad ska man kalla det, zappade? jag mellan dom övriga kanalerna ;>

Idag har vi "eget schema" Det blir nog rätt slappt :) Men vi slutar halv tjugo i tre idag, uppdaterar då jag kmr hem.
                                                                kisses and hughes <3 ! // A

lilla jönssonligan och stjärnkuppen

go'kväll!

Ligger och ser Lilla Jönssonligan Och Stjärnkuppen nu. Klockan börjar närma sej nio så ska nog ta och bestäma morgondagens klädsel, så det inte blir kris imorn på morgonen. Brukar bli det ibland ;> hehe.
Har även målat naglarna medans jag har sett på filmen. Det vart röda. Men ska ha svarta på examen. Vi ska till stan på onsdag och på torsdag hade vi tänkt att ha en liten spakväll inan examen, så man känner sej ren och fin :) Måste även hinna köpa ny toning, men då måste jag köpa ett toningspaket och ett slingpaket.

Glömde meddela att det inte blev nå bilder från matchen i igår. Dom vart inge bra om man säger så. Ni skulle bara ha sett några pyttesmå personener på en fotbollsplan. Det här blir sista inlägget för ikväll.
                                                                 goodnight <3 ! //// A

op-dagsverk

Hej bloggen! Har inte haft tid att skriva nå idag. Vi har OP.dagsverk.

Imorse vakna jag kring halvtio, gick ner och åt frukost, klädde på mej. Och sen sprang jag omkring lite i huset och städade, han även diska lite..
Sen gick jag ut och körde lite gräsklippare, tyvär har vi ingen åkgräsklippar :( Men det gick ändå. Efter det så skulle jag dra upp lite hallonbuskar, dom växer som ogräs på våran gård ! Och efter jag hade gjort det, gick jag in, och nu sitte rjag här. Men nu är nog rasten slut, hihi ;> så måste nog återgå till arbetet. tjingeling ! // A

match i arvidsjaur !

Nu är jag hemma efter en lång dag i arvidsjaur.

När vi kom dit så började vi med att gå in i dom äckliga omklädningsrumen för att byta om ;s det luktade inte gott kan jag säga. efter det uppvärmning. Och ja sen.. match.
Det vart 9-1 till oss :) Så nu har vi vunnit alla våra serimatcher hitills !
Efter matchen for vi till Sibylla för att äta, man var rätt hungrig vid det laget, och sen bar det av hemmåt.

Ja, så nu sitter jag här och klockan är snart kvart över sju. Ska nog hoppa i duschen snart, och sen blir det väl att slå på tv:en och slappa i sängen. Uppdaterar senare ikväll. tjingeling ! :) ////// A

söndag

go'morron! snart bär det av till arvidsjaur :)

Har just satt upp håret och väntar på att lunchen ska bli klar. Vi har inte match förens kl.15.00 så vi ska äta lite innan vi far. Vi ska samlas 12.00 på macken. Och sen far vi. Efter matchen blir det ju såklart att fara hem, ta en dusch och sen slappa resten av dan. Uppdaterar då jag kommer hem! ha en bra dag! <3 // A

PS: håll tummarn för oss alle sammans! :D

film !

 Nu sitter jag här och har just pausat filmen. Ska nog måla naglarna och sen fortsätta se.

Imorn har vi match i arvidsjaur, hoppas det det går bra, om vi vinner den så har vi vunnit alla våra serimatcher (y) :) så håll tummarna, Hinner nog inte uppdatera nå påä morgonen innan vi far men ska försöka, annars blir det då jag kommer hem.

Nu är det bara 6 dagar kvar! Jag vet att jag tjatar om det men det är ju otroligt hur fort ett år går! MEn det ska bli skönt att slippa alla läxor som man blev fränkt i. MEn vi har ju ingen läxa sista veckan, och det är ju tur =] MEn nu säger jag godnatt till alla mina bloggläsare och grattis en sista gång till min lilla älskling stina <3 nattinatti ! // A

klar !

ja nu är jag klar! En hel dags städning men det var det värt ;> Vart jätte fint, men inte kunde jag ana att det var så mkt damm i mitt rum! jaja, nu är det iaf borta. Har ävn hunnit ta mej en dusch och nu ska jag nog se lite tv. Blir en lugn kväll ikväll. Men uppdaterar mer senare. tjingeling <3 // A


en halvdålig dag i juni månad

Slänger bara in ett kort inlägg nu, ska fortsätta med min städning sen. Behövs verkligen, hehe. uppdaterar då jag är klar :) pusses from me <3 // A

kvällen 5 juni 2009

Go'kväll! Sitter nu här och mumsar på en mandarin samtidigt som jag läser en bok...

Efter att stina hade farit hem så gick jag ner och tog men en mandarin. Som ni märker är jag lite galen i dom, haha. Ja, iaf. Sen satte jag mej i soffan och läste lite. Men när klockan började närma sej åtta så slog jag på tv:en istället och såg talang. Och efter det så ja.. Grabba jag tag i boken igen och fortsatte att läsa. Är grymt trött men har ändå ingen lust att gå och sova, men ska nog ändå krypa ner i sängen snart iaf.
Men nu är det ju bara 8 dagar kvar till examen och det lär man ju stå ut med ! :)

Måste köpa ny toning snart, håret blev väldigt ljust medans vi var i solen under examenscupen. Hade tänkt att göra slingor också. Så vi får hoppas på att det blir fint ;) Men vi hade ju tänkt dra tilll stan igen på onsdag så det fixar sej nog. Ska iaf gö det innan examen :)
Glömde föresten totalt bort att jag skulle ta lite kort på matchen igår. sorry sorry sorry. Men får väl ta med den på söndag ist :)

Om det blir fint väder imorn så blir det nog att steka (y) men som vädret ser ut just nu så blir det nog inget med den saken :( Hade hoppats påä att bli lite brun på armarna och benen innan examen ;p Men eftersom matchtröjjan är som en t-shirt så är jag typ hälften vit hälften brun, heh ;>
Men det här blir sista inlägget för ikväll.       goodnight everybody ! <3 // A
                                                                                                        

veckansfråga !

hejsan :) Stina kom för ett tag sen och nu sitter vi här och väntar på killarna :)  Blir nog ingen mer uppdatering under dan. Orkar tyvär inte skriva så ofta nu då det är sommar.

VECKANS FRÅGA !

msn eller lunarstorm?

                                                                                                                                tjingeling ! // A

fredag 5/6

HEJ! ska nu höra med stina om hon ska hitta på nå idag, då blir det nog att vara med hon :)
Det var verkligen skönt att sova ut imorse för vi hade ju ingen skola idag (y) kort inlägg nu. pusselipuss ! // A

match ! || godnatt

Nu blir det nog sängen för min del, men ska iaf säga hur det gick på matchen.
Det vart 4-1 till oss, tyvär gjorde jag inget mål, men jaja.. Sen efter matchen gick vi och skrek lite påä killarna så dom också vann! ;p haha, vi lät nog lite sjuka. ´Men nu säger jag godnatt till bloggen och alla dess läsare.
godnatt & sovgott <3 ///// A

fotbollsmatch !

HEJ!
Idag har det varit rätt blåsigt ute, annars har väll dan varit rätt okej. Efter skolan så for jag hem, eftersom vi har match kvart över sex på norrvallen ikväll (y) Så nu sitter jag och laddar! 
Nu är det bara 9 dagar lvar till examen! Gud vad skönt det ska bli med SOMMARLOV! :D tkr inte ni det!? :) på onsdag så skulle vi ju till stan igen, då ska jag nog köpa ett par skor som jag ska ha till min examenskläning :) Ska även köpa lösnaglar då.
På Lördag fyller stina år! Grattis gumman <33
Vi hade tänkt ha lite kul den kvällen ;)

Kom även på nu att jag är "ledig" på måndag. Vi ska ha OP-dagsverk så jag kan vara hemma och slappa lite, hehe, ska måla väggen lite också då ;>
Hade tänkt ta lite bilder på skolan idag men hade glömt ladda kameran igår ;( så ni får tyvär inga bilder. Men det kommer nog så småning om, kanske från matchen :) Nu får ni hålla tummarna (aa) för det här blir sista inlägget innan matchen!
                               Håll tummarna! <3 // A

                          

onsdag den 4 juni 2009

godmorgon! Idag är en ny dag men även sista dagen på skol veckan! Vik är lediga frdag, jipie.
Har just fixat mej klart, och snart ska jag nog gå  ner och borsta tänderna.

Idag har vi match mot gammelstad! :D På norrvalen, vilken tid minns jag inte med kring 6 snåret nån gång :) Hoppas vi vinner, så håll tummarna!
ha en bra dag! // A


...

Godkväll Gott Folk!
Är hemma från ellen nu, det blev inte så mkt fix på mina naglar mest på ellens, hehe. Hon hade ju köpt lösnaglar i stan så jag satt och filade och så på dom ist. Vi har även planerat att vi ska fara till stan nästa onsdag för jag ska köpa lite grejjs till examen :) Men nu måste jag plugga på engelskan annars kommer börje att få damp imorn.
                                                                       tjingeling <3 ////// A

stan

HEJ! Är hemma från en toppendag nu :)
Efter skolan for jag, lina, sanna, ellen o rebbo till stan. Vi hade jävligt roligt där. Fyndade ett balsam som det sägs att håret ska bli rakare av, och ett nytt hårspray, äntligen! Nu blir det att plugga engelska och kanske senare ikväll ska jag lina och sanna dra till ellen och ha manikyr :) Det blir nog bra. Men nu ska jag gå. pusshejs ! // A

onsdag !

Godmorgon alla bloggläsare!
Hinner med ett ltet kort inlägh så här innan skolan : Idag blir det antingen att dra till stan, eller så följer jag hem med stina. Vi får se. Men skulle behöva till stan. angående mitt hårspray, måste verkligen ha ett nytt.

Sista passet idag på skolan så har vi slöjd då ska jag försöka göra klart min grejjomonk ;> Nä nu måste jag gå.
                                                                       ha en bra dag alla söta ! ///// A


träning

Ska snart börja byta om till träningen :) Vi tänkte fråga om vi kunde spela lite match mot killarna idag (y). Men vi får se hur det blir med det. Vi har iaf match på torsdag. Mot gammelstan. Hoppas att vi vinner så håll tummarna (aa) NÄ nu ska jag gå och börja byta om. tjingeling ! // A


tisdag morgon

HEJ!
Ytterligare en ny dag, tisdag! ;) Igår kväll låg jag och såg shrek. Sen kring tio halv elva tiden var det dags för mej att sova. Var ändå jättetrött i morse då alarmet gick igång.

Idag på morgonen har vi gympa, det blir väl att vi ska spela brännboll. haha, måste nog öva på att slå lite men fick faktiskt iväg en *host host..* ganska lång boll igår ;>
Efter gympan blir det musik. Med adrian...
Sen gåt väl skoldagen på i vanliga lektioner och en del raster då och då. Och sen.... slutar vi :)

Har fotbollsträning ikväll, men vet inte om jag ska följa hem med nån så ska nog pcka ihop grejjorna så pappa inte behöver leta efter dom då han ska komma med dom :) Men nu hinner jag tyvär inte skirva nnå mer.
                                                                        pussar // A

happy !

Nu är jag glad ! :D gissa vrf ?
Jo, när mamma kom hem från stan hade hon med sej min kamera, som ny var den :) Så nu kommer det kanske att bli lite mer bilder så småning om. Har även målat mina naglar, rosa den här gången.

Klockan börjar närma sej sju och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, sitta och slappa framför tv:en kanske. Kvällen kommer väl att bestå av det, ev. pluggar jag kanske lite på engelskan också. Vi får se. tjing ! // A

måndag

Klockan är lite över halv fyra, nyss låg jag och vilade/läste på sängen min.
Behövdes, är riktigt trött efter igår. På skolan idag fick vi veta att nästa måndag ska vi ha "operation dagsverk" vi ska typ va hemma och jobba, hjälpa till hemma. Sksa nog gö det för då slipper man ju en hel skoldag :) SEn ytterligare an nyhet varr att nästa tisdag får vi ha som ett "eget schema" Så det blir ju också bra.
hörde att mamma och millan for till stan lite tidigare idag, hoppas dom fick med sej hem min kamera, saknar den... Hoppas även dom kanske fyndat nå till mej ;> kanske ett nytt hårspray? Man vet aldrig.
Tur att vi inte har nån träning idag, Har lust att bara ligga hemma och slappa, och det tror jag att jag ska gö också :p Nä nu ska jag kolla runt lite bland andras bloggar och se om det har hänt nå itressant i deras liv på sistone.
                                                               Pösssssssssss <3 // A


12 dagar kvar !

Go'morrron Gott Folk!
Sovit gott? Jag har då det, som en stock ^^,
Idag är det måndag, blir väl hem och plugga efter skolan. Men vi är lediga på fredag (y) så det är ju bra :) Ska nog försöka få tag i lindisch til helgen, det har ju varit så mkt matcher och cuper just nu så har inte kunnat träffa henne :/
Länktar till sooommarlovet ! ;> Det är faktiskt bara 12 dagar kvar! Nä nu måste jag släpa mej bort från datan så jag inte kommer försent till bussen.  tjingeling (`v´) /// A

RSS 2.0